Så absolut en af sønnens favoritter.
Nemt, enkelt og hurtigt, og så kan man da varierer lidt med andre krydderier!
Beregn et bryst af ca. 100-150g pr person.
- 4 kyllingbryster
- salt og peber
- 1 lille løg, fint hakket
- 1 stk. rød peberfrugt, hakket
- 1 fed hvidløg, fint hakket
- 2 spsk. frisk basilikum, eller 2 tsk. tørret.
- 1 dåse hakket tomater
Pasta er bare så godt til denne ret, og gerne skruer som kan opsamle
I sæsonen kan bruges friske, flåede tomater.
Er man f.eks. kun 2 personer bruger man da bare 2 bryster, men stadig det samme til saucen, bliver der noget til overs kan det gemmes.
Kylling brysterne ligges i ildfast fad, krydres med salt og peber.
Hakket løg, hvidløg, peberfrugt og basilikum blandes med tomaterne.
som fordeles over kødet.
Sættes i forvarmet ovn, ved 200grC, gives 30-40 min.
Kylling brysterne kan erstattes af lår eller vinger!
Lår skal have lidt længere tid, vinger lidt kortere.
kylling – hovedret – nemt – lår – vinger – tomat