Grillet peberfrugt

Bruges som tilbehør til forskelligt kød.
Kan også serveres som antipesto.
Brug røde eller gule peberfrugter, eller en blanding af begge farver.
Er bedst på andedagen, men kan sagtes spises lune med det samme.

  • 4 peberfrugt

    Dressing:
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 3 spsk. god olivenolie
  • 1 spsk. persille, hakket groft
  • salt


Skulle der blive en rest til overs, kan resten blendes og bruges som dip.

Peberfrugterne grilles over direkte varme, vendes ofte,
Når de har fået sorte pletter, eller blevet helt sorte tages de af grillen, køler lidt af i en plastpose.
Når de er til håndterer gnides det sort skind af med fingrene.
Skæres i kvarte, “indmaden” og stilk fjernes, og de skæres i strimler.
Dressingen røres sammen, hældes over peberfrugterne, og det hele vendes sammen.
Serveres lunt, eller står til næste dag!

Kan også leves i ovn!
Gives 30-45min i 200gr. forvarmet ovn. til skindet er blevet mørkt.

italiensk – antipesto – grill –