Baconsmør

Er bare helt fantastisk og diverse bøffer, pandestegte eller fra grille.
Kan sagtens erstatte en sauce.
Skal helst laves dagen før. Kan også fryses, så man bare kan tage når man skal have lidt lækkert til bøffen.
Opskriften passer til 4 bøffer med 2 skiver på hver!

  • 75 g bacon i tern
  • ½ spsk. frisk estragon
  • 125 smør – blødt
  • lidt olie til stegning

Ønsker man lidt bearnaise agtig smag øget mængden af estragon til en hel spsk.

Bacon tern ristes sprøde på en rigtig hed pande. Ligges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Baconternene hakkes fint, estragon hakkes ligeledes fint.
Smøres røres blødt, bacon og estragon røres i smørret.
I et stykke køkkenrulle rulles smørret til en “pølse” på 4 cm. tykkelse. pakkes ind i bagepapiret ligges i køleskab, hvor det vendes engang i mellem så den runde facon holdes. Når det igen er blevet hårdt kan det evt. kommes i fryseren.

dansk – bøf – steg – tilbehør – sauce –