Sennepssild

Påske – pinse – jul, eller bare til frokosten.
En dejlig sild med megen smag.
Kan sagdes laves dagen før!

  • 6 stk. marinerede sildefiler
  • 1 dl. mayonnaise
  • 1 dl. creme fraiche
  • 2 spsk. sød sennep
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. vineddike
  • 3-5 spsk. revet peberrod
  • salt og peber
  • purløg og dild til pynt


Kan selvfølgelig laves i mindre portioner, så er det blot at skærer ned på antal af sildefilerer.
Man behøver ikke af den grund skærer ned på de øvrige ingredienser.



Sildefilerene tørres grundigt af, skæres i passende stykker.
Rør mayonnaise, creme fraiche, sennepper og vineddike sammen. Tilsæt den friskrevne peberrod i den mængde man syntes smager bedst. Smag til med salt og peber.
Kun sildestykkerne i, røres godt ind i cremen.
Pynt med masser af hakket dild og purløg lige inden serveringen.

påske – jul – fisk – frokost –