- Culottesteg i ovn
- Culottesteg med parmesan
- Tværreb og oksekødsuppe
- Bankekød
- Stifatho
- Hjerter i flødesovs
- Oksetyksteg
- Oksetyksteg i rødvin
- Oksesteg i stegeso
- Medaljoner med svampe
- Oksegryde
- Sammenkogt oksekød
- Gullasch
- Flamberet bøf med druesauce
- Farsbrød med tomater
- T-bone steak ala Fiorentina
- Tournedos
- Marineret oksefilet
- Roastbeef
- Mørbradbøf
- Mørbradbøf med paprikasauce
- Mørbradgryde
- Mørbrad i sennepssauce
- Lammekrone
- Lammemørbrad i skysauce
- Lammebov med rodfrugter
- Lammespyd med linsesalat
- Lammekoteletter med chili
- Wienerschnitzel
- Oksehøjreb
- Svinekæber
- Bøf stroganoff i stegeso
- Vildsvinekølle, helstegt
- Gammeldags oksesteg, ovnstegt
- Gammeldags oksesteg med paprikasauce, grydestegt
- Oksesteg, grydestegt
- Roastbeef på grill
- Ossobuco
- Oksecuvette
- Bøf med svampesauce
- Græsk hakkebøf
- Amerikanske burgere
- Karrykål
- Svinemørbrad i kryddersauce
- Brændende kærlighed
- Brændende kærlighed – 2
- Stegte pølser med ris og grønsager
- Provence-koteletter
- Stegt flæsk
- Svinekød med grønsager
- Koteletter i fad med lækker sauce




