Det er pænest hvis der er peberfrugt af forskellig farve, f.eks. 2 grønne 2 gul og 2 røde, det giver også en lille smule smagsforskelle.
De syltede peberfrugter er glimmerende som tilbehør til diverse stege, og grillet kød.
Eller kom dem i en gang blandet salat.
- 6 stk. peberfrugt
- 1 l. vand
- 3 spsk. salt
Syltelage: - 4 dl. eddike
- 250g sukker
Peberfrugterne vaskes, stilk og indmaden fjernes. peberfrugterne skæres i smalle strimler.
Saltet piskes ud i vandet. Kom peberfrugterne i en skål, hæld vandet over, stilles tildækket i køleskab 3 timer.
Kog eddiken og sukkeret samme, skal koge 2 min., vær sikker på sukkeret er smeltet.
Hæld vandet fra peberfrugterne.
Peberfrugterne kommes i syltetøjsglas der er skoldet og atamon skyllede.
Syltelagen hældes over. Lukkes til med det samme.
Skal stå et par dage inden de bruges.
syltning – frugt – grønsager –