Kødsauce til spaghetti

God gamle kødsauce til spaghetti. En meget fordansket udgave af den traditionelle italienske ret.
Forehold vis hurtig og nemt at lave, smager godt og er ret nærende.

  • 350g hakket oksekød
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg – fint hakket
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 gulerod – revet
  • 2 stilke bladselleri – i tynde skiver
  • 2 dl tomatpure
  • 2 dl bouillon
  • ½ tsk. paprika
  • 1 tsk. salt

Hvidløgsfedet svitses i olien, tages op og kasseres.
Det hakkede løg svitses i olien til det er blødt. Hakket oksekød svitses med til det har taget farve.
Reven gulerod og selleri svitses med i 5 min.
Tomatpure, krydderier og bouillon kommes ved, rør det hele sammen.
Koges under låg i 15min., tag evt. låget af til sidst i kogetiden hvis retten er for våd.

Serveres med kogt spaghetti og reven parmesan

dansk – italiensk – pasta – spaghetti –