Om man vil bruge købepasta eller selv gå i gang med pastaen må man selv om, men hjemmelavet pasta kan man jo selv varierer som man vil. Laver man pastaen på maskine så brug endelig den bredeste indstilling på båndsalaten.
Opskriften passer fint til 4 personer.
- 30g tørret svampe, gerne Karl-Johan
- 500g hakket oksekød
- 1 fint hakket løg
- 2 fed knuste hvidløg
- 100g italiensk krydder spegepølse
- 1 dåse konc. tomatpure
- 3 dl oksebouillion
- salt og peber
- 400g båndpasta
- parmesan
Udblød svampene i kogt vand, 30 min.
Oksekødet brunes grundigt i lidt olivenolie.
Løgene tilsættes, sammen med grofthakket pølse, brunes godt.
Afdryp og hak svampene groft, kommes ved kødsaucen, brunes med et par minutter.
Tilsæt bouillon og tomatpure, rør godt rundt, lig låg over og kog 15 min.
Smag til med salt og peber.
Den kogte pasta kommes ved, at serverer sammen med frisk revet parmesan.
italiensk – pasta – svampe –