Fladbrød

Rigtig gode madbrød til asiatiske retter.
Dejen kan evt. laves dagen før den skal bruges, og overnatte i køleskab.
Opskriften giver 4 stor eller 8 små brød.

  • 400 g durummel type 00
  • 1 sammenpisket æg
  • 250g yoghurt naturel
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 lille spsk. salt
  • ekstra mel og olie

Kom alt i en rørmaskine (undtagen ekstra mel og olie) med dejkrog, røres til en helt glat dej.
Kommes i oliesmurt skål der dækkes til. Skal stå min. ½ timer hvile i køleskab.
Dejen æltes let, deles i 4 eller 8 stykke.
Opvarm ovnen til 200grC almindelig ovn.
Rul fladbrødene ud til flade skiver på et meldrysset bord.
Bages i 10 – 15 min. til de er gyldne!
Må gerne køle lidt af inden serveringen