En dejlig krydret suppe, hvor kylling og ris spiller hovedrollerne.
Som hovedret rækker opskriften til 2 personer.
Serveres med godt brød til.
- 450 g kylling
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 peberfrugt
- 2 spsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 1 spsk. akaciehonning
- rapsolie
- 8 dl. hønsebouillion
- 2½ dl fløde
- ½ bundt forårsløg
- 80g ris
- salt og peber

Hak løg og hvidløg fint.
Kyllingen skæres i mundrette stykker
Forårsløg skæres i skiver, peberfrugt i små stykker.
Løg og hvidløg svitses i olien til de er bløde.
Kyllingestykkerne tilsættes, svitses til de har fået farve.
Karry og gurkemeje svitses med under omrøring.
Bouillon og honning ris og fløde kommes ved, småkoger efter anvisning for risene.
Peberfrugt og forårsløg kommes ved, koger yderligere 5 min.
Smag til med salt og peber!
suppe – efterår – ris –