Hasselback kyllingebryst

Lækker og saftig kyllingebryst, beregn 1 stk. bryst pr. person.
Serveres med en salat eller en bagekartoffel, eller Bagte sødkartofler.
Kan også laves på grillen!

  • 1 kyllingebryst (pr. person)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. rapsolie
  • 7 skiver mozzarellaost
  • 7 skiver tomat
  • 7 blade basilikum
  • salt g peber

Kyllingebrystet soigneres, det skæres 7 snit i brystet, snittet skal gå 3/4 med.
Hvidløget presse og røres i olien.
Olie pensles på kyllingebrystet, krydres med sat og peber.
I hver snit placeres en skiv mozzarella, en skive tomat og et basilikumblad.
Brystet kommes i et oliesmurt ildfast fad.
Bages i forvarmet ovn i 25 min., ved 200grC. varmluft til det er lidt gyldent.
At servere ………….