Frisk kogt båndpasta (fettuccine) er absolut nr. 1, men tørret eller and form for pasta kan selvfølgelig bruges.
Beregn 100g pasta pr. person, opskriften her passer til 4 personer.
- 400g svampe
gerne champignon - 1 stk. fint hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 2 dl fløde
- salt og peber
- olie og smør til stegning
Retten pyntes med hakket persille og masser af reven parmesan.
Svampene skæret i skiver, eller mindre stykker. Steges i olie – smør ved middelhøjvarme.
Steges til de har en pæn stegeskorpe, og neget af vandet er dampe væk.
Skru ned til middel varme, tilsæt hvidløg og løg. Steges til løget er klare og bløde.
Kom fløden ved, kog op, og lad den koge under omrøring i et par minutter.
Smag til med salt og peber.
Kom den kogt pasta i panden og rør det hele godt sammen, spæd evt. saucen op med lidt af kogevandet fra pastaen.
Pynt med hakket persille og giv reven parmesan til.
italiensk – pasta – svampe – vegetarisk –