Klassisk forret, nem, enkel og så smager det bare så godt!
Opskriften her er med en thousand island dressing til.
Opskriften her er beregnet til 8 portioner, eller 4 store
- 125g hjertesalat
- 300g rejer
Pynt: - cocktailtomater i halve
- både af citron
- dild
- hjertesalatblade
Dressing: - 1½dl creme fraiche
- 1½ tsk. sukker
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. fintrevet løg
- 2 spsk. tomatketchup
- 1 spsk. hp sauce
- 1 dl. piskefløde
Serveres med lune flutes
Start med dressingen.
Alt, undtagen fløden, røres i creme fraichen. Fløden piskes let til skum og vendes i.
Hjertesalaten skæres i korte, smalle strimler.
Tag en tredjedel af dressingen fra, i en passende skål, så kan man evt. fylde mere i, hvis nogen skulle ønske det.
Vend rejer og salatstrimler i dressingen, stille i køleskab mindst 1 time.
Fyldes i portionsglas.
Start med ligge groftrevne hjerte blad i bunden, fyld rejerne over.
Pynt med tomat, citron og dild.
dansk – skaldyr –