Rejecocktail

Klassisk forret, nem, enkel og så smager det bare så godt!
Opskriften her er med en thousand island dressing til.
Opskriften her er beregnet til 8 portioner, eller 4 store

  • 125g hjertesalat
  • 300g rejer
    Pynt:
  • cocktailtomater i halve
  • både af citron
  • dild
  • hjertesalatblade

    Dressing:
  • 1½dl creme fraiche
  • 1½ tsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. fintrevet løg
  • 2 spsk. tomatketchup
  • 1 spsk. hp sauce
  • 1 dl. piskefløde






Serveres med lune flutes




Start med dressingen.
Alt, undtagen fløden, røres i creme fraichen. Fløden piskes let til skum og vendes i.
Hjertesalaten skæres i korte, smalle strimler.
Tag en tredjedel af dressingen fra, i en passende skål, så kan man evt. fylde mere i, hvis nogen skulle ønske det.
Vend rejer og salatstrimler i dressingen, stille i køleskab mindst 1 time.
Fyldes i portionsglas.
Start med ligge groftrevne hjerte blad i bunden, fyld rejerne over.
Pynt med tomat, citron og dild.