Er her “markeret” som hovedret, og det er det også, men er faktisk en rigtig god godnatmad. Også kaldet “gå så hjem ret”.
Opskrift passer 4 personer, set på aftenen.
- 500g røde pølser
- ca. 75g bacon i tern
- 1 spsk. olivenolie
- 1 lille løg, hakket
- 2tsk. karry
- 250g peberfrugt, røde
- 125g cocktailtomater
- 1½ dl. ris
- salt og peber
Serveres med sød chilisauce
“Rigtige” røde pølser er gode i denne ret, men selvfølgelig kan de røde erstattes med andre pølser, f.eks. kyllingepølser, hvis man vil spare på fedtet.
Ris koges efter anvisninger for de ris der nu findes i huse.
Pølserne skæres i 2cm. stykker. Peberfrugterne skæres i tern.
Cocktailtomater halveres.
Løg og bacontern steges ved middel varme i4 min.
Øg varmen og tilsæt olien, lad den tage lidt varme, kom karry og pølser ved. steges 4 min. under omrøring, tilsæt peberfrugt steg videre i 3min. stadig under omrøring.
Vend risene i retten, smag til med salt og peber. Tages af varmen, tilsæt cocktailtomat.
Serverer, og gerne direkte i panden!
HUSK: Chilisaucen!

fars – natmad – pølser – ris – gæstemad – gris – svin –