Oksespyd

Steges på grillpande, eller på kuglegrille.
Kan sagtes krydres på mange andre måder end lige nævnt her.
Betragt denne opskrift som en grundopskrift.

  • 500 g hakket oksekød
  • 1½ tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 spsk. havregryn
  • 1 stk. løg, fint hakket
  • 1 stk. æg, sammenpisket
  • 4 stk. træspyd, oliesmurt

Giv en let salat efter eget valg til!


Hvis man vil have et mere italiensk udtryk tilsætter man bare noget timian, basilikum og hvad man nu syntes.

Det hakkede kød røres med alle de øvrige ingredienserne, hviler mindst ½ time i køleskab.
Form farsen til 8 lidt aflange kødboller, sæt dem på træspyddene 2 og 2 sammen.
Steges 5-6 min på hver side!

sommer – fars – okse – grill – italiensk –