Pasta med østershatte

En dejlig svampe og pastaret!
Selvfølgelig med frisk pasta – grundopskrift!
Sommerfugle eller skruer, er nok de bedste pastafaconer til denne ret.
Passende til 4 personer, giv 400 g friskkogt pasta til.

  • 150 g bacon
  • 1½ spsk. balcamico
  • 75 g hasselnødder
  • 2 stk. skalotteløg, fint hakket
  • olivenolie
  • 400 g østershatte, i mindre stykker
  • 4 kviste timian
  • salt og peber

Og skal der være fest så giv farvet pasta til, tror den røde vil være rigtig flot!

Husk parmesan til!

Hasselnødderne ristet på tør pande så skindet er til gnide af dem.
Baconen steges sprød, hæld fedtet fra, kom balsamicoen over baconen, lad det koge væk.
Skalotteløg svitses i olie, uden de tager farve. Svampene og timianen kommes ved løgene. Steger til svampene falder sammen.
kom bacon og nødder ved, det hele steger et par min, krydres med salt og peber.
Den kogte pasta vendes i svampemassen, og serveres med parmesan i flager!

Italiensk – pasta – svampe – efterår –