Smager rigtigt dejligt, og kan bruges som tilbehør til mange kødretter, men også bare spises alene.
Spises det alene passer opskriften til 4 personer, er det som tilbehør kan man halverer opskriften.
Start med at lave en portion pasta efter grundopskriften
Hvis man vil have lidt kulør på tilværelsen kan man lave pastaen med farve.
- 600 g spinat
- 300 g ricotta
- 2 stk. æg
- 50 g parmesan, frisk revet
- muskatnød, revet
- salt og peber
Spises raviolien som separat ret gives smeltet smør og salvie i strimler, drysset med frisk parmesan, og et lille drys peber.
Spinaten skylles grundigt, kommes direkte i en gryde med det vand der hænger ved efter skydningen, varmes til den falder sammen, ca. 4-5 min.
Lad spinaten afkøle, og pres mest muligt væde ud af spinaten.
Spinaten hakkes fint, røres sammen med æg, ricotta og parmesan, smages til med revet Muscat, salt og peber.
Pastadejen deles i to lige store stykker, ældes igennem og udrulles i plader af 1-2mm tykkelse, så tyndt som muligt.
Fyldet placeres, 1 tsk. fuld, med 6 cm mellemrum på den ene plade, dæk med den anden plade. Stands ravioli ud med f.eks. et glas i passende størrelse, eller hvis de skal være firekantet skæres med en skarp kniv, eller brug en klejnespore.
Tryk kanterne sammen med en gaffel. Vær omhyggelige så fyldet ikke kan komme ud, eller der kan komme vand til fyldet.
Raviolien koges i saltet vand 5-7 min. Brug en hulske til at tage dem op med.
italiensk – primi – pasta –