Æg med tunfyld

En lille lækker haps, der gør sig godt på et italiensk antipasti bord, eller som tilbehør på et frokostbord.

  • 3 store æg
  • 80 g. dåsetun i olie
  • 1 spsk. kapers
  • mayonnaise
  • 1 syltet agurk til pyn

Saltede kapers er de bedste, men kan være svære at finde.
Mayonnaisen kan selvfølgelig være en købe en., men ….

Æggene koges i 15-16 min., køles af.
Pil og halverer de afkølede æg, blommen tages ud.
Blommerne moses, tunen drænes og hakkes, kapersne hakkes (gem nogle få til pynt).
Blommer, tun, kapers røres sammen, mayonnaise rør ind i massen, start med en spsk., det hele skal hænge sammen så massen er til arbejde med.
Massen formes til 6 kugler på størrelse med de oprindelige blommer, disse placeres i æggehviderne.
Giv en lille klat mayonnaise, en skive syltet agurk og karpers på, som pynt.

italiensk – antipasti – frokost – fisk – fjerkræ – påske –