En let og lækker forret.
Opskriften er beregnet til 4 personer, men skal det være en lille forret kan den evt. halveres.
Giv en skive ristet grovbrød til.
- 1 dåse tun i vand
- 3 spsk. kapers
- ½ rødløg i skiver
- 200g flødeost naturel
- 2 dl. persille
- 1-2 spsk. limesaft
- 1 spsk. vand
- salt og peber
- 350g små blomkålsbuketter
- PYNT:
- Lime i både
- persille
- rødløg i tern
- peber
Blomkålsbuketterne koges 5 min. i letsaltet vand. Stilles til afkøling.
Tunen afdryppes for vand, vær omhyggelig.
Tun, kapers, rødløg, ost, persille, saft og vand, salt og peberblendes sammen til en glat masse, stilles i køleskab i mindst ½ time.
Anrettes med blomkålsbuketter overhældt med tuncremen, pyntes med lime, persille og rødløg.
Serveres med ristet brød.
dansk – sommer – grønsager –