Blomkål med tuncreme

En let og lækker forret.
Opskriften er beregnet til 4 personer, men skal det være en lille forret kan den evt. halveres.
Giv en skive ristet grovbrød til.

  • 1 dåse tun i vand
  • 3 spsk. kapers
  • ½ rødløg i skiver
  • 200g flødeost naturel
  • 2 dl. persille
  • 1-2 spsk. limesaft
  • 1 spsk. vand
  • salt og peber
  • 350g små blomkålsbuketter
  • PYNT:
  • Lime i både
  • persille
  • rødløg i tern
  • peber

Blomkålsbuketterne koges 5 min. i letsaltet vand. Stilles til afkøling.
Tunen afdryppes for vand, vær omhyggelig.
Tun, kapers, rødløg, ost, persille, saft og vand, salt og peberblendes sammen til en glat masse, stilles i køleskab i mindst ½ time.
Anrettes med blomkålsbuketter overhældt med tuncremen, pyntes med lime, persille og rødløg.
Serveres med ristet brød.

dansk – sommer – grønsager –