Vindruesalat med gorgonzola

En stor salat, der rummer det hele. kan sagtens stå alene som et måltid.
Opskriften passer vel til 4 personer som en mellem ret. Eller som en frokost til 2 personer.

  • 2 håndfuld babyspinat
  • 1 håndfuld blandet salatblade
  • 150g vindruer, meget gerne uden sten.
  • 50g valnødder
  • 100g gorgonzola

Giv en god dressing til
vil forslå:
Olivenoliedressing nr. 2

Gorgonzolaen kan udelades, men syntes den mister rigtig meget.

Vask salat og spinat, riv evt. i grove stykker.
Rist valnødder på pande ved svag varme, hakkes groft.
Skyld og halverer vindruer. Gorgonzolaen deles i små stykker.
Anrettes med salat-spinat nederst, så vindruer og valnødder, slut af med gorgonzolaen. Giv dressingen ved siden af.

frokost – ost –