Bare så dejlig en ret. En let salat eller en grønsagsret er bare godt til.
Beregn et kyllingebryst pr. person.

- 1 stk. kyllingebryst
- 1 skive parmaskinke
- ½ stk. mozzarella
- salvie, frisk
- salt og peber
- olivenolie til stegning
Opskriften her er med parmaskinke og salvie. Retten kan sagtes laves med andre slags skinke og salvie kan erstattes af basilikum.
Start med del kyllingebrystet i to, på højkant. Det kræver en skarp kniv og en rolig hånd. Bank de to bryster så de bliver lidt flade.
På hver bryst placeres et halvt stykke skinke, Mozzarella ost skåret i tynde skiver, og salvieblade, drys med salt og peber.
Rul brysterne samme, på den lange led, til en roulade. Hold dem sammen med tandstikker eller kødnåle.
Steges i olivenolie, først kort ved høj varme, så de lige for lidt farve, derefter i 10-12 min. for svag til middel varme, vendes så de bliver stegt hele vejen rundt.
Retten kan laves med kalveschnitzler i stedet for kyllingebryst.
italiensk – kalveschnitzel – fjerkræ – secondi