Grønsager med dip

En god lille starter. Opskriften passer til 1 person, så er det bare at gang op.
Alt efter hvor mange retter der kommer på bordet, kan man varierer antallet af grønsager pr. person.

  • 2 stk. forårsløg
  • 2 stilke bladselleri
  • 2 skiver fennikel, tynde
  • 1 stk. gulerod, ikke for stor

    Til dippen:
  • 2 spsk. olivenolie, ekstra jomfru
  • 2 spsk. balsamico eddike
  • 1 fed hvidløg, fint snittet
  • salt og peber


Giv en lille skål pr. person med dippen, så kan der dyppes flere gang med grønsagerne.

Giv evt. lyst brød til.

Olie, eddike og snittet hvidløg røres samme, gives salt og peber.
Grønsager ordnes, gulerod flækkes i stave. Hvis man ønsker kan asparges evt. gives et kort opkog.
Brug altid friske grønsager. Grønsagerne kan selvfølgelig varieres som man nu ønsker.
Anrettes på fad/fade, alt efter om man vil lave portionsanretninger eller ….

italiensk – antipasti – grønsager – forret –