Blomkål salat med karrydressing

En dejlig salat der passer rigtigt godt til fjerkræ, og lette farsretter.
Kan også bruges til som en forret.

  • 1 stk. blomkålshoved
  • 400g frost ærter
  • 1 stk. mango
  • 3 dl yoghurt, drænet
  • 1 tsk. karry
  • 2 spsk. mango-chutney, sød
  • 10g ingefær, frisk revet
  • salt og peber
  • brøndkarse til pynt


Kan man ikke finde en frisk mango kan man tilsætte en ekstra skefuld mango-chutney, mangofrugt er at fortrække.

Blomkålen deles i mindre buketter, ærter tøs op.
Fjerne stenen fra mangoen, skræl den, skæres i mindre stykker.
Rør en dressing af drænet yoghurt, chutney, karry og ingefær, smag til med salt og peber.
Blomkål, ærter og mango vendes i dressingen. Stilles kold i mindst en time.
Pyntes med brøndkarse ved servering.

grønsager – salat – forret –