Skal ikke bages, men skal stå på køl i lang tid.
En lækker og nem cheesecake.
Pynt evt. med friske blåbær og revet limeskal
- 100 g digestive kiks
- 50 g mandler
- 50 g hasselnødder (uden skal)
- 85 g smør
- 400 g flødeost, neutral
- 100 g blåbærmarmelade
- 30 g sukker
- 2½ dl piskefløde
- reven skal fra 1 stk. lime
- saft af ½ til 1 lime

Smørret smeltes ved svag varme, køler lidt af.
Mandler og nødder blendes til groft mel, Digestive kiks blendes godt.
Bland kiks og mel røres i det smeltesmør. Massen kommes i en smurt 22 cm. springform, presses godt ned i formen.
Ost, marmelade, sukker saft og skal fra limen blades grundigt sammen, til en jævn masse.
Pisk fløden til en let flødeskum, som vendes i ostemassen, gerne af flere gange. Kommes over bunden i springformen, glattes pænt ud.
Sættes på køl i mindst 4 timer.
Pynt evt. med friske blåbær og revet limeska
kage – ostelagkage – dessert –