Giver dejlige bøffer med en lækker sauce og sprød bacon til.
Er rigtig lækker med en gang kartoffelmos
Passer til 4 personer
- 500g oksefars
- 3 fed hvidløg
- 2 mellem løg
- 1 rød peberfrugt
- salt og peber
- 125g neutral flødeost
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 spsk. paprika
- 1½dl fløde
- 1 pakke bacon
Hvidløg snittes fint. Løg og peberfrugt skæres i tynde skiver.
Farsen æltes og formes til 4 bøffer, krydres godt med salt og peber.
Bøfferne steges ved høj varme i smør 1-2 min. på hver side, så de får lidt farve.
De placeres i et stort ildfast fad.
Hvidløg, løg og peberfrugt steges af på panden til løgene får lidt farve, ca. 5 min.
Løg og peberfrugt kommes over bøfferne.
Tomater, flødeost, fløde, paprika samt lidt salt og peber blandes sammen og gives en tur med stavblender til den er glat og cremet. Hældes ved bøfferne.
Bages i forvarmet ovn i 25min. ved 190grC. midt i ovnen.
Baconen ligges på bageplade, med bagepapir på. Bages ned de sidste 10 min.
Serverer bøfferne i det ildfaste fad med baconen fordelt oven på bøfferne.
dansk – fars – oksefars –