Med 600g fars giver det en stor portion til 4 mennesker, som kan række til et par dage, hvis der gives godt med tilbehør til
- 700g hakket oksekød
- 3 st. løg, hakket
- 3 spsk. olie, til bruning
- 4 stk. laurbærblade
- 4 dl bouillon
- 30g mel
- 40g smør
- kulør
- salt og peber
God gammeldags middagsret, som serveres med hvad man nu syntes.
Kartoffelmos, pasta, ris eller ….
De fint hakkede løg, og kødet svitses i olien, rør godt rundt og giv farsen tid til blive brunet grundigt.
Kom bouillon og laurbær ved, krydder med salt og peber.
Koges under låg i 15-20min.
Smelt smørret, for svag varme, i gryde. Rør melet ind i smørret så der dannes en smørbolle.
Kom smørbollen i millionbøffen, lad den ligge smelte lidt, efter et par min. piskes smørbollen ud. Koges gennem i 5 min.
Tilsæt kulør, smag til med salt og peber!
dansk – fars – okse –