En moderne udgave af en gammelret. Smager bare godt
- 2 stk. svinemørbrad
- hvedemel
- salt og peber
- olie-smør til stegning
Til saucen:
- 1 stk. løg, hakket
- 200g bacon, i tern
- 50g smør
- 20g hvedemel
- 1 spsk. paprika
- 2 spsk. tomatpure
- 3 dl. vand
- 3 dl. fløde

Serveres med kogte kartofler og porre.
Eller med masser af ris, det er også godt.
Afpuds mørbradene, skæres i 3 cm tykke skiver. Bankes let med håndroden.
Vendes i salt og peber krydret mel.
Brunes i olie-smør, 1 min. på hver side. Steger videre ved middelsvag varme i 3-4min. på hver side.
OG saucen:
I gryde svitses løg og bacon i smørret, mel og paprika tilsættes, røres grundigt ind i bacon/løg.
Vand, fløde og tomatpure tilsættes, Koges op, og koges ved svag varme 10-12min. Smag evt. til med lidt salt.
dansk – svinekød –