Provence-koteletter

Brug endelig lidt tykke koteletter, gerne 2 cm. tykke.
Serveres med ris, eller pastaskruer.
Retten passer næsten sig selv.

  • 4 koteletter
  • 2 løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 15 sorte oliven, uden sten
  • 1 tsk. basilikum, tørret
  • salt og peber
  • olie til stegning

Krydder koteletterne med salt og peber. brun dem 1 min. på hver side i olien.
Tages af panden, sættes væk.
Løgene hakkes groft, svitses i olien til de bliver blanke. De hakkede tomater, presset hvidløg, basilikum, og salt og peber tilsættes. Koges under omrøring i 4-5 min.
Oliven hakkes groft og tilsættes og gives et kort opkog.
I et ildfast fad placeres først halvdelen af saucen dernæst koteletterne og så resten af saucen.
Kom alufolie over fadet.
Steges i ovn ved 180gr. varmluft i 20 min.
Serverer!

kotelet – fransk – i fad –