Åhhh – så dejlig enkelt!
Opskriften passer til 4 personer, og så er der nok også overskud til næste dags pålæg.
- 1 stk. roastbeef på 1,2 kg
- salt og peber
- olie til grillristen
Tilbehøret er det kun fantasien der sætter grænser for.
Kartofler, bønner, tomater, salat eller ……. , og tilberedt på den måde man nu godt kan lide.
Og brug gerne grillen til tilbehøret ….
Husk tænd grillen i god tid. Smør risten omhyggeligt med olie.
Stegen krydres godt med masser af salt og peber over det hele.
Start med brun stegen på alle sider, ca. 2-3 min. pr side.
Grilles i ca. 20min. ved indirekte varme.
Brug evt. stegetermometer, når det viser 54gr.C er stegen medium, og bør absolut ikke få mere varme.
Stegen skal trække under viskestykke i 15min. og skæres ud i tynde skiver!
grill – kød – steg –