Stegte pølser med ris og grønsager

Er her “markeret” som hovedret, og det er det også, men er faktisk en rigtig god godnatmad. Også kaldet “gå så hjem ret”.
Opskrift passer 4 personer, set på aftenen.

  • 500g røde pølser
  • ca. 75g bacon i tern
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lille løg, hakket
  • 2tsk. karry
  • 250g peberfrugt, røde
  • 125g cocktailtomater
  • 1½ dl. ris
  • salt og peber

Serveres med sød chilisauce

“Rigtige” røde pølser er gode i denne ret, men selvfølgelig kan de røde erstattes med andre pølser, f.eks. kyllingepølser, hvis man vil spare på fedtet.

Ris koges efter anvisninger for de ris der nu findes i huse.
Pølserne skæres i 2cm. stykker. Peberfrugterne skæres i tern.
Cocktailtomater halveres.
Løg og bacontern steges ved middel varme i4 min.
Øg varmen og tilsæt olien, lad den tage lidt varme, kom karry og pølser ved. steges 4 min. under omrøring, tilsæt peberfrugt steg videre i 3min. stadig under omrøring.
Vend risene i retten, smag til med salt og peber. Tages af varmen, tilsæt cocktailtomat.
Serverer, og gerne direkte i panden!
HUSK: Chilisaucen!

fars – natmad – pølser – ris – gæstemad – gris – svin –