• Hovedretter
  • Småretter
  • Tilbehør
  • Desserter
  • Bagværk
  • Diverse – Tips og Tricks
Spring til indhold

Jeg holder af madlavning. Mest af alt holder jeg af madlavning. Den langsomme tilberedning til den kendte ret, der alligevel ikke er den samme ret. Opskriftens på en gang fortrolige, og efter dages fjernhed fremmede processer.

  • Hovedretter
  • Småretter
  • Tilbehør
  • Desserter
  • Bagværk
  • Diverse – Tips og Tricks

Fisk og Skaldyr

  • Paella
  • Bagt laks
  • Tunmousse med broccoli
  • Fisk og rodfrugtchips
  • Torsk i jordskokcreme
  • Pocheret torsk med æbletzatziki
  • Marineret lakseside
  • Fiskefilet
  • Æg med tunfyld
  • Stegt sild
  • Kammuslinger med fennikel og appelsin
  • Hjertemuslinger og pasta

Seneste indlæg

  • (ingen titel)
  • Mine opskrifter
  • En samling af mine opskrifter
Copyright © 2025 . Alle rettigheder forbeholdes.
Fooding tema af FRT