Kyllingebryst i tomatsauce

Så absolut en af sønnens favoritter.
Nemt, enkelt og hurtigt, og så kan man da varierer lidt med andre krydderier!
Beregn et bryst af ca. 100-150g pr person.

  • 4 kyllingbryster
  • salt og peber
  • 1 lille løg, fint hakket
  • 1 stk. rød peberfrugt, hakket
  • 1 fed hvidløg, fint hakket
  • 2 spsk. frisk basilikum, eller 2 tsk. tørret.
  • 1 dåse hakket tomater

Pasta er bare så godt til denne ret, og gerne skruer som kan opsamle

I sæsonen kan bruges friske, flåede tomater.

Er man f.eks. kun 2 personer bruger man da bare 2 bryster, men stadig det samme til saucen, bliver der noget til overs kan det gemmes.

Kylling brysterne ligges i ildfast fad, krydres med salt og peber.
Hakket løg, hvidløg, peberfrugt og basilikum blandes med tomaterne.
som fordeles over kødet.
Sættes i forvarmet ovn, ved 200grC, gives 30-40 min.

Kylling brysterne kan erstattes af lår eller vinger!
Lår skal have lidt længere tid, vinger lidt kortere.

kylling – hovedret – nemt – lår – vinger – tomat