Ikke en decideret mexicansk ret, men med smagene fra Mexico.
Serverer retten med cremefraiche, limebåde og nachos til.
Opskriften rækker til 4 personer.
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 450 g kyllingbryst
- 2 røde peberfrugt
- 150g dåsemejs
- ½ dåse kidneybønner
- rapsolie
- 250g ris
- 1 brev tacokrydderi
- ½ l hønsebouillon
- salt og peber
Kyllingebryster skæres i mundrette tern. Peberfrugterne skæres i små tern.
Majs og bønner skyldes i koldt vand.
Løg og hvidløg hakkes fint, svitses i rapsolien, til de er bløde.
Kyllingestykker kommes ved svitses til de har fået farve over det hele.
Ris og tacokrydderi kommes ved, det hele vendes godt rundt.
Tilsæt bouillonen.
Koges, ved svag varme, efter anvisningerne for risene, eller til de har suget alt væden.
Tilsæt majs, peberfrugt og bønner, vendes godt rundt.
Smag til med salt og peber.
At serverer – husk tilbehør!
mexico – efterår – kyllingebryst –