Søde kyllingelår

En god, enkel og nem måde at lave velsmagende kyllingelår på.
Beregn et helt lår pr. person. Og selvfølgelig må man spise låret med fingrene.

  • 2 hele kyllingelår
  • 1 hel hvidløg
  • 200 g vindruer
  • ½ dl. rødvinseddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • 4 stængler estragon

Ris eller pastaskruer, en salat eller grønsager, giv noget let til.

Start med tænde ovnen på 180grC
Brug en stegepande der kan gå i ovnen.
Lårene gnides ind i rigelig olivenolie, krydres med salt og peber. På den varme pande ristes lårene af , så skindet tager farve, slut af med at vende skindsiden op.
Hvidløget knuses med håndroden, kommes på panden, vindruerne kommes ved.
Kom eddiken ved, kog op et øjeblik. Kom stegepanden i den forvarmet ovn. steger 40min.
Drys med hakket estragonblade
Velbekomme!

kylling – lår –