En god, enkel og nem måde at lave velsmagende kyllingelår på.
Beregn et helt lår pr. person. Og selvfølgelig må man spise låret med fingrene.
- 2 hele kyllingelår
- 1 hel hvidløg
- 200 g vindruer
- ½ dl. rødvinseddike
- 1 spsk. olivenolie
- 4 stængler estragon
Ris eller pastaskruer, en salat eller grønsager, giv noget let til.

Start med tænde ovnen på 180grC
Brug en stegepande der kan gå i ovnen.
Lårene gnides ind i rigelig olivenolie, krydres med salt og peber. På den varme pande ristes lårene af , så skindet tager farve, slut af med at vende skindsiden op.
Hvidløget knuses med håndroden, kommes på panden, vindruerne kommes ved.
Kom eddiken ved, kog op et øjeblik. Kom stegepanden i den forvarmet ovn. steger 40min.
Drys med hakket estragonblade
Velbekomme!
kylling – lår –