Tandoori kylling

NB NB NB NB.
Skal ligge i marinaden i mange timer, jo længere jo bedre bliver den.
En stor kylling giver mad til 4 personer.

  • 1 stor økologisk kylling

    Marianade:
  • 1 dl. yoghurt
  • 4 spsk. karry
  • 1 spsk. tomatpure
  • 4 fed hvidløg, presset
  • 1 2,5cm stykke ingefær, revet
  • 1 stk. lime, saften
  • 1 tsk. havsalt

Marinaden røres sammen.
Kyllingen smøres ind.
Trækker i 12 timer, i køleskabet.

Karrydrysset ris og en god salat, passer fint til.

Efter kyllinger er marineret.
Skrab det meste af marinaden af, steges i ovnen 1 time ved 180grC
Eller smid den på grillen en times tid, ved indirekte varme.

grill – indisk – gæstemad – sommer – fjerkræ – marinade