Opskriften er her med karl Johan svampe, men kan selvfølgelig laves med andre tørrede svampe.
Selvfølgelig kan man da købe tørret båndpasta, men frisk hjemmelavet er nu det bedste:
Se Her
- 30 g Tørret Karl Johan svampe
- 500g hakket oksekød
- 2 spsk. olivenolie
- 1 løg – hakket fint
- 2 fed hvidløg
- 100g krydret spegepølse
- 2 spsk. tomatpure, koncentreret
- 3 dl oksebouillon
- salt og peber
- 400g båndpasta gerne den brede
- revet parmesan
Italiensk krydret spegepølse.
Brug gerne en der er godt krydret, fjern skindet og hak kødet i grove stykker!
De tørrede svampe ligges i en skål, overhældet med kogende vand. Skal stå trække i 30 min.
Vandet kasseres, og svampene ligges på køkkenrulle for dryppe af. Hakkes groft.
Kødet grundigt brunes i olivenolien, Hakket løg, knust hvidløg, hakket spegepølse brunes med i 5-8 min.
Svampene kommes ved, brunes med 2-3 min.
Tomatpure kommes med brunes kort, Bouillon hældes i. Det hel står småkoger under låg i 15-20 min.
Smages til med salt og peber.
Serveres med Båndpasta og masser af reven parmesan.
Velbekomme!
italiensk – pasta – efterår – svampe –