Båndpasta med kødsauce og svampe

Opskriften er her med karl Johan svampe, men kan selvfølgelig laves med andre tørrede svampe.
Selvfølgelig kan man da købe tørret båndpasta, men frisk hjemmelavet er nu det bedste:
Se Her

  • 30 g Tørret Karl Johan svampe
  • 500g hakket oksekød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 løg – hakket fint
  • 2 fed hvidløg
  • 100g krydret spegepølse
  • 2 spsk. tomatpure, koncentreret
  • 3 dl oksebouillon
  • salt og peber
  • 400g båndpasta gerne den brede
  • revet parmesan


Italiensk krydret spegepølse.
Brug gerne en der er godt krydret, fjern skindet og hak kødet i grove stykker!

De tørrede svampe ligges i en skål, overhældet med kogende vand. Skal stå trække i 30 min.
Vandet kasseres, og svampene ligges på køkkenrulle for dryppe af. Hakkes groft.

Kødet grundigt brunes i olivenolien, Hakket løg, knust hvidløg, hakket spegepølse brunes med i 5-8 min.
Svampene kommes ved, brunes med 2-3 min.
Tomatpure kommes med brunes kort, Bouillon hældes i. Det hel står småkoger under låg i 15-20 min.
Smages til med salt og peber.
Serveres med Båndpasta og masser af reven parmesan.
Velbekomme!

italiensk – pasta – efterår – svampe –