God gamle kødsauce til spaghetti. En meget fordansket udgave af den traditionelle italienske ret.
Forehold vis hurtig og nemt at lave, smager godt og er ret nærende.
- 350g hakket oksekød
- 1 fed hvidløg
- 1 løg – fint hakket
- 3 spsk. olivenolie
- 1 gulerod – revet
- 2 stilke bladselleri – i tynde skiver
- 2 dl tomatpure
- 2 dl bouillon
- ½ tsk. paprika
- 1 tsk. salt
Hvidløgsfedet svitses i olien, tages op og kasseres.
Det hakkede løg svitses i olien til det er blødt. Hakket oksekød svitses med til det har taget farve.
Reven gulerod og selleri svitses med i 5 min.
Tomatpure, krydderier og bouillon kommes ved, rør det hele sammen.
Koges under låg i 15min., tag evt. låget af til sidst i kogetiden hvis retten er for våd.
Serveres med kogt spaghetti og reven parmesan
dansk – italiensk – pasta – spaghetti –