Pasta med svampe og nødder

Om man bruger tørret pasta eller vil gøre det ekstra lækker med hjemmelavet pasta er vel et spørgsmål om tid og lyst, retten kan vinde en del på udseende hvis man laver pasta med farve.

  • 150g bacon
  • 1 spsk. balsamico
  • 75g hasselnødkerner
  • 2 hakkende skalotteløg
  • 500g blandede svampe
  • 100g tranebær (kan udelades)
  • 400g Pasta
  • salt og peber
  • hakket persille
  • revet parmesan

Baconen steges gyldne, fedtstoffet hældes fra, balsamicoen dryppes over baconen og steges helt væk.
Baconen placeres på fedtsugende papir, når det er tørret brækkes det i mindre stykker.
Nødderne ristes på tør pande, skindet gnides af, hakkes groft.
Skalotteløgene ristes i lidt olivenolie, må ikke tage farve. Svampene tilsættes, ristes til vandet er dampet væk. Bacon, nødder og bær tilsættes, ristes et par minutter. smages til med salt og peber.
Blandes i frisk kogt pasta.
Drysses med hakket persille lige inde servering. Giv Revet parmesan i en skål ved siden af.
Velbekommen!

italiensk – svampe – pasta –