Pasta med svampesauce

Frisklavet pasta er bare bedst til denne ret, brug grundopskriften og lav en portion tagliatella, den brede på pastamaskinen.
Og skulle man være så heldig at finde noget kastanjemel, så prøv erstat 3/4 af durummelet med kastanjemel.

  • 30 g tørret svampe
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 6 spsk. olivenolie
  • 200 g brune champignon, i tynde skiver
  • ½ tsk. rød stærk chili, hakket
  • 2 spsk. bredbladet persille, fint hakket
  • salt og peber
  • lidt vand


De tørrede svampe må meget gerne være rørhatte.
De tørrede svampe tilføjer retten masser af smag.

Masser af revet parmesan gives til retten

De tørrede svampe udblødes 20 min i kogende vand, vandet kasseres, svampene hakkes fint.
Olien varmes i gryde, hvidløgene svitses kort. Svampene svitses med 5 – 6 minuter.
De tørrede svampe, chili og et par skefuld vand tilsættes. Smag til med salt og peber, persillen røres i.
Den kogte pastaen vendes i saucen, drys med revet parmesan. SERVERER!

italiensk – svampe – pasta – sauce –