Så bliver det ikke bedre!
I stedet for friske tomater kan 1 dåse hakkede tomater bruges, men!
En sauce der bør finde vej til andet end pizzaerne, den er bare så god!
Giver ca. 4 dl.
- 5 modne tomater
- 1 lille løg
- 4 fed hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. frisk basilikum, hakket
- 5 tsk. frisk timian, uden stilke
- 1 tsk. sukker
- 5 tsk. salt
- 4 tsk. peber, frisk kværnet
Denne sauce er også rigtig god til diverse pastaretter, eller til kyllingeretter.
Løg og hvidløg hakket fint.
Tomater flås og hakkes. (kommes i spilkogende vand, efterfølgende i isvand, så skulle de være til flå)
Olien opvarmes i gryde, løg og hvidløg svitses i 2-3 min. de må ikke tage farve, tomaterne og krydderier røres i, småsimre ved svag varme i 30min.
Afkøles inden det kommes på pizzaerne.
italiensk – sommer – pizza –