Pizza med pølse, peberfrugt og svampe

Denne pizza kræver lidt forberedelse, så tiden skal være der.
Opskrift til 2 stk. pizza a 30cm diameter

  • 2 portioner pizzadej
  • 300 g krydret italiensk pølse
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g. champignon, skiveskåret
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 dl. kogt tomatsauce
  • 75 g. mozzarella, revet
  • 1 spsk. oregano/basilikum, fint hakket


Syntes denne pizza bliver meget bedre med den kogte tomatsauce, men smager da også godt med kold tomatsauce

Ovnen skal opvarmes til 250grC.
Peberfrugterne skæres i 4 dele, det hvide kød fjernes, delene pensles på skindet med lidt olie. Kommes i ovnen som sættes på grill, når peberfrugterne er møre og lidt sorte tages de ud. Husk sæt ovnen på over-undervarme igen.
Peberfrugtstykkerne kommes i lukket plastpose, når de er afkølet pilles skindet af, stykkerne skæres i mindre stykker.
Rul pizzadejen ud i 30cm stor bunde på ca. 1 cm. tykkelse.
Tomatsaucen kommes på, pølserne skæres i skiver og fordeles sammen med peberfrugt og champignon. Drys med osten og krydderi.
Bages i 10-15 min. til skorpen er gylden.
At serverer!

italiensk – pizza –