Denne pizza kræver lidt forberedelse, så tiden skal være der.
Opskrift til 2 stk. pizza a 30cm diameter
- 2 portioner pizzadej
- 300 g krydret italiensk pølse
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 100 g. champignon, skiveskåret
- 2 spsk. olivenolie
- 2 dl. kogt tomatsauce
- 75 g. mozzarella, revet
- 1 spsk. oregano/basilikum, fint hakket
Syntes denne pizza bliver meget bedre med den kogte tomatsauce, men smager da også godt med kold tomatsauce
Ovnen skal opvarmes til 250grC.
Peberfrugterne skæres i 4 dele, det hvide kød fjernes, delene pensles på skindet med lidt olie. Kommes i ovnen som sættes på grill, når peberfrugterne er møre og lidt sorte tages de ud. Husk sæt ovnen på over-undervarme igen.
Peberfrugtstykkerne kommes i lukket plastpose, når de er afkølet pilles skindet af, stykkerne skæres i mindre stykker.
Rul pizzadejen ud i 30cm stor bunde på ca. 1 cm. tykkelse.
Tomatsaucen kommes på, pølserne skæres i skiver og fordeles sammen med peberfrugt og champignon. Drys med osten og krydderi.
Bages i 10-15 min. til skorpen er gylden.
At serverer!
italiensk – pizza –