Enkelt og nemt, men med masser af smag.
Opskriften passer til 2 portioner.
- 2 løg
- 5 fed hvidløg
- 1 l grønsagsbouillon
- 70 g smør
- 300 g risottoris
- 4 spsk. tomatpure
- 2 spsk. akaciehomnning
- 2 dl hvidvin
- 80 g revet parmasan
- salt og peber
Løg og hvidløg hakkes fint, svitses i 10 g smør til de er blanke.
Risottoris, pure og honning tilsættes, vendes godt rundt et par minutter,
Tilsæt hvidvinen, koges et par minutter.
Tilsæt bouillon 1 dl. af gangen, og lad hver gang væden koge ind i risene inde næste portion tilsættes.
Tag gryden af varmen tilsæt smør og parmesan (gem lidt til pynt), røres godt ind i risene.
Smag til med salt og peber.
Serverer med parmesan på toppen.
italiensk – risotto – parmesan – vegetarisk –