Risotto – enkelt og nemt

Enkelt og nemt, men med masser af smag.
Opskriften passer til 2 portioner.

  • 2 løg
  • 5 fed hvidløg
  • 1 l grønsagsbouillon
  • 70 g smør
  • 300 g risottoris
  • 4 spsk. tomatpure
  • 2 spsk. akaciehomnning
  • 2 dl hvidvin
  • 80 g revet parmasan
  • salt og peber

Løg og hvidløg hakkes fint, svitses i 10 g smør til de er blanke.
Risottoris, pure og honning tilsættes, vendes godt rundt et par minutter,
Tilsæt hvidvinen, koges et par minutter.
Tilsæt bouillon 1 dl. af gangen, og lad hver gang væden koge ind i risene inde næste portion tilsættes.
Tag gryden af varmen tilsæt smør og parmesan (gem lidt til pynt), røres godt ind i risene.
Smag til med salt og peber.
Serverer med parmesan på toppen.