Vagtler i druesauce

Beregn en vagtel pr. person!
Vær omhyggelig med rense vagtlerne grundigt.

  • 4 stk. vagtler
  • 4 stk. skalotteløg
  • 4 spsk. smør
  • 300g stenfri vindruer
  • 1½ dl. piskefløde
  • vand
  • salt og peber

Rens og skyld vagtlerne.
Skalotteløg hakkes fint, brunes i smørret, til de netop bliver blanke.
Vagtlerne brunes med, brunes på alle sider.
Druerne halveres, kommes ved vagtlerne.
Vand tilsættes så vagtlerne netop er halv dækket, fløden kommes ved.
Simre under låg, ved svag varme i 20-25 min.
Vagtlerne tages op , holdes varme. Saucen koges lidt ind, smages til med salt og peber. Saucen kan evt. jævnes hvis man syntes!

fjerkræ – vildt – gæstemad – efterår