En fantastisk spise i forårsmånederne. Her som en forret der bør stå på alle gæsteborde i foråret. En lidt anden opskrift, til en lille frokost kan ses HER.
- 50g stenbiderrogn
- ½ rødløg, fint hakket
- 2-3 spsk. Creme fraise 18% der er gæster så 18% er helt ok
- ½ citron, saften af
- purløg. hakket
- ristet rugbrød
Stenbider rogn kan købes renset for hinder, og koster så lidt ekstra.
Købes rognen med hinde, skal rognen placeres i en skål vand, piskes godt i gennem ind til alt hinde har samlet sig på piskeriset.
Placer stenbiderrognen på en tallerken, kom citronsaft, salt og peber over.
Creme fraisen placeres over, der drysses med rødløg og purløg.
Pænt ser det ud!
Giv små ristet rugbrødstykker til, og evt. en skive citron.
Placer stenbiderrognen på en tallerken, kom citronsaft, salt og peber over.
Creme fraisen placeres over, der drysses med rødløg og purløg.
Pænt ser det ud!
Giv små ristet rugbrødstykker til, og evt. en skive citron.
Forår – dansk – frokost – forret –