Bagt æggekage med pølser

Beregnet til 4 personer.
1/4 portion til en glimrende frokost

  • 8-10 pølser, gerne med kylling
  • 1 mellemstort løg, hakket
  • 10 æg
  • 250g cherrytomater, i halve
  • 1 dl. vand
  • salt og peber
  • 2 spsk. olie, til stegning

Serveres med godt rugbrød, sennep og et drys purløg.

Start med at tænde ovnen på 200gr.C.

Skulle man have en stor rest kyllingekød til overs, kan kødet erstatte pølserne, heller ikke dårligt.

Skær pølserne i 1cm. stykker.
Det hakkede løg svitses i olien til de bliver blanke.
Pølserne steges med ved høj varme, til de tager farve.
Løg og pølser kommes i ovnfast fad.
De halverede tomater steges i 2 min, ved mellem varme, kommes ved pølserne.
Æg, vand salt og peber piskes sammen, hældes over pølserne.
Bages ved 200grC i 25-30min.

frokost –