Karrysild

Som min mor lavede karrysild. Så bliver det ikke meget bedre!
Skal trække køligt i mindst 8 timer

  • 1 gl. stort marineret sild, gerne indeholdende 4-5 pæne filerer.
  • 500g (1 stort bæger) Creme frise 18%, kan være mindre fedt, men…..
  • 1½ spsk. karry
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 2 tsk. eddike

Opskriften er beregnet på julefrokosten hvor næsten alle lige skal have karrysild.

Til hverdags frokost kan man nøjes med et lille glas marineret (2 sildefiler) sild, og så halverer alle øvrige ingredienser.

Creme fraise røres med karry, salt, sukker og eddike.
Smages til.
Sildefilerne tørres grundigt af, skæres i mundrette bider.
Sildestykkerne vendes i creme fraisen, stilles koldt til næste dag.

jul – vinter – dansk – frokost