Rejesalat

Lækkert på et godt brød.
Kan også bruges som en rejecocktail, blot skal man tilsætte god salat der er strimlet, og evt. lige pynte med et skive tomat.

  • 200g rejer
  • 200g hvide asparges
  • lidt klippet dild

    Creme:
  • 2dl fromage frais
  • 1tsk. rapsolie
  • 2spsk. mayonnaise
  • 2tsk. citronsaft
  • salt og peber


Giver en pæn stor portion!


Har man mulighed for få friske “pil selv rejer” skal man bruge 400g.

Rejerne dryppes grundigt af.
Aspargesen koges 4-5 min., hvis de er friske, man kan også bruge fra glas.
Skæres i passende stykker.
Alle dele til cremen røres sammen, smages til med salt, peber og citronsaft. Rejer, asparges og det klippede dild røres i.

frokost – smørrebrød – rejecocktail – dansk – skaldyr – forret –