Tærte med svampe

Forret så er det passende til 4 personer.
Som en god solid frokost er det fint til 2 personer.

  • 1 stk. købt tærtedej
  • 200g ordnede svampe, fra dagens tur.
  • 4 stk. æg
  • ½dl. mælk
  • 1 spsk. mel
  • 1 stk. rød peber
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 spsk. olie til stegning

Hvis man syntes der mangler fyld kan man tilsætte retten en dåse cocktailpølser.

Skulle man være så heldig at have fundet en flok helt friske Stor parykhat, så er dette opskriften.
Erstat de andre svampe med halve gennemskåret parykhatte, som ligges pænt på tærten.

Svampene renses, skæres i mundrette stykker. Peberfrugt skæres i passende stykker, forårsløgene skæres i skiver.
Det hele svitses i olie på pande.

Tærtebunden forbages ved 180gr.C i 10 min.
Fyldet fordeles på tærtebunden.
Æg, mælk, mel lidt salt og peber piskes sammen. Fordeles over svampefyldet.
Bages ved 180gr.C i 25min.

champignon – efterår – svampe – frokost – forret –