Salaten passer perfekt til krydret lyst kød.
Eller som en lille forret til 4 personer.
- 1 kg blomkål
- 40g smuttede mandler
- 4 skiver tynd bacon
- 1 spsk. olie til stegning
- 25 g forårsløg
- 1 portion karry-dressing

Rør dressingen sammen.
Blomkålen plukkes i små mundrette buketter.
Steg baconen sprød på en tør pande, ligges til afdrypning på køkkenrulle.
Mandler snittes og steges gyldne på en tør pande, afkøles. De skal kun lige være gyldne.
Blomkålsbuketter steges ved høj varme i olien ca. 5 min., til de får lidt farve, brug en stor pande og vend buketter konstant. Afkøles!
Snit det hvid af forårsløget fint. Det grønne af forårsløget snittes i tynde strimler, ligges i koldt vand så de krøller sammen.
Anret blomkålen i 4 portioner (forret) kom dessingen over knæk baconen i små stykker drysses over, det hvide af forårsløget og mandelsnitterne drysses på, pynt til sidst med det krøllet forårsløg.
At serverer, men kan sagtes laves et par timer i forvejen og stå vente i køleskab.
dansk – sommer – blomkål – grønsager –