Som forret, som frokost eller som en salat til andet, denne salat passer bare til alt.
Opskriften passer som en salat til 4 personer.
Har man noget kyllingekød til overs fra aftensmaden kan det sagtes bruges, tilpas bare de øvrige ingredienser til mængden af kyllingekæd.
Giv evt. lidt ristet toastbrød til.
Kan også bruges som en frokostret i mellem et par skiver toastbrød.
Glimrende i madpakken, eller på en skovtur.
- 300g kogt kold kylling
- 2 æbler
- 2 stilke bladselleri
- 150 g skrællet knoldselleri
Dressing: - 50g mayonnaise
- 100g cremefraiche
- ½ tsk. dijonsennep
- reven skal af ½ citron
- salt og peber
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Skær æblerne i 4, fjerne kærnehus, og skær i tynde skiver. Vendes i dressingen.
Snit bladsellerien i tynde strimler, riv knoldsellerien groft. Pluk kyllingen i mindre stykker.
Selleri og kylling vendes i dressingen.
God appetit.
salat – forret – frokost – pålæg –